Citromail - EGYEDI ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Central Digitális Média Kft.

 1. I. CITROMAIL FELHASZNÁLÓI PROFILADATOK
 2. 1.1 Kezelt adatok köre
 3. 1.2 Adatkezelés célja
 4. 1.3 Adatkezelés időtartama
 5. 1.4 Adatkezelési nyilvántartási szám

 6. II. REKLÁM ÉS MARKETING CÉLÚ ADATKEZELÉS
 7. 2.1 Kezelt adatok köre
 8. 2.2 Adatkezelés célja
 9. 2.3 Adatkezelés időtartama
 10. 2.4 Adatkezelési nyilvántartási szám

 11. III. EGYÉB ADATKEZELÉSI TUDNIVALÓK
 12. 3.1 Adathelyesbítés
 13. 3.2 Adattörlés
 14. 3.3 Igényérvényesítési cím, ügyfélszolgálat
 15. 3.4 Adatbiztonság
 16. 3.5 Adatfeldolgozók
 17. 3.6 Naplózott adatok
 18. 3.7 Külső webanalitikai és hirdetés-kiszolgálók
 19. 3.8 Tájékoztató érvényessége

Jelen Egyedi Adatkezelési Tájékoztató az Adatkezelési Tájékoztató és azzal együtt a Felhasználási feltételek része, azok rendelkezéseivel együttesen értelmezendő, az ott meghatározott fogalmak jelen tájékoztatóban is irányadók.

I. Citromail Felhasználói profiladatok

1.1 Kezelt adatok köre
A weboldalon történő regisztrációhoz szükséges adatok: felsználónév, alternativ emailcím, vezetéknév, keresztnév, nem, ország, lakcím szerinti település és irányítószám, születési év, érdeklődési körök.

A weboldalon történő regisztráció, valamint a profil testreszabása révén kezelt további adatok: iskolai végzettség, pozíció, mobilszolgáltató, vásárlási szokás, számlavezető bank, háztartásban élők egy főre jutó nettó jövedeleme, háztartásban élő gyerekek száma, háztartásban lévő autó(k) márkája.

A CitromailApp alkalmazás útján történő regisztrációhoz szükséges adatok: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, nem, alternativ emailcím, irányítószám.

A CitromailApp alkalmazás útján történő regisztrációt követően minden korábbiakban említett egyéb adat is megadható a weboldalon keresztüli belépést követően a "Beállítások » Személyes" menüpont alatt.

1.2 Adatkezelés célja
Citromail Szolgáltatás üzemeltetése: Adatkezelési Tájékoztató III.1.a)-f), h) pont

1.3 Adatkezelés időtartama
Az adatkezelés az utolsó belépéstől számított 240 napig; illetve a regisztráció más módon való megszűnéséig tart.
A "Kéretlen" mappában tárolt levelek száma legfeljebb 100 db lehet, és a beérkezéstől számított 30 napon túl nem tárolódnak. Amennyiben a mappa tartalma akár a darabszámot, akár a 30 napos időkorlátot túllépi, az időben legrégebbi levelek automatikusan törlésre kerülnek.

1.4 Adatkezelési nyilvántartási szám
633-0002

II. Reklám és egyéb marketing célú adatkezelés

2.1 Kezelt adatok köre
Vezetéknév, keresztnév, emailcím, nem, ország, lakcím szerinti település és irányítószám, születési év, iskolai végzettség, pozíció, vásárlási szokás, háztartásban élők egy főre jutó nettó jövedelme, háztartásban élő gyerekek száma, háztartásban lévő autó(k) márkája, érdeklődési körök.

2.2 Adatkezelés célja
Adatkezelési Tájékoztató III. 1. g

2.3 Adatkezelés időtartama
Hozzájárulás visszavonásáig.

2.4 Adatkezelési nyilvántartási szám
NAIH-78510/2014

III. Egyéb adatkezelési tudnivalók

3.1 Adathelyesbítés
A regisztrációs és profil adatok a postafiókba történt belépést követően bármikor módosíthatók.

Az iPhone, iPad, iPodTouch eszközökre telepített CitroMailApp alkalmazásban a "Menü » Személyes" menüpontban kizárólag a Felhasználó nevének módosítására van lehetőség, minden egyéb esetben és adat vonatkozásában a weboldalon keresztüli belépés útján a "Beállítások » Általános" menüpont alatt van lehetőség az adatok módosítására.

3.2 Adattörlés
A regisztráció törlése a felhasználói fiókban a "Beállítások » Postafiók törlése" menüpont alatt kezdeményezhető, amely esetben a postafiók és regisztráció automatikusan megszűnik.

A CitromailApp és a postafiók között engedélyezett és felépített kapcsolat megszüntethető a postafiókba weboldalon keresztüli belépést követően a "Beállítások » Alkalmazások" menüpontban, valamint az alkalmazás készülékről való törlésével.

A reklám tartalmú közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkereséshez adott hozzájárulás a postafiókban a "Beállítások » Személyes" menüpont alatt, vagy a citromail@centralmediacsoport.hu emailcímen illetve a Central Digitális Média Kft. postai címén vonható vissza.

3.3 Igényérvényesítési cím, ügyfélszolgálat
Ügyfélkapu a Kapcsolat menüpontban.

Az ügyfélszolgálat részére küldött panaszok, kérdések és kérések a beküldéstől számított 3 hónap elteltével – a még folyamatban lévő ügyekben keletkezett levelezések kivételével – törlésre kerülnek.

3.4 Adatbiztonság
A Citromail rendszere egyirányú titkosított jelszavakat alkalmaz, így a rendszer kizárólag a jelszó helyességének ellenőrzésére alkalmas, de magát a jelszót nem lehet belőle visszaállítani.

CitromailApp alkalmazása tekintetében az adatok átvitele a Citromail szervere és az alkalmazást futtató készülék között titkosított adatkapcsolat (SSL) használatával történik.

A Central Digitális Média Kft. a Drávanet Zrt.-nél (1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22 és 1138 Budapest, Váci út 188. 3. emelet) telepített, 24 órás őrzéssel védett szerveren tárolja a személyes adatokat.

3.5 Adatfeldolgozók
Az informatikai rendszer és az ügyfélszolgálat üzemeltetése körében a Szolgáltató adatfeldolgozóként a Info 2007 Kft-t (7621 Pécs, Irgalmasok utcája 5.) veszi igénybe.

3.6 Naplózott adatok
A Central Digitális Média Kft. hibakereséshez, a visszaélések megakadályozása, a Szolgáltatás teljesítése és működésének ellenőrzése érdekében folyamatosan naplózza és legkésőbb 100 napot követően törli a következő adatokat: IP cím, dátum, időpont, böngésző és operációs rendszer adatai.

3.7 Külső webanalitikai és hirdetés-kiszolgálók
Adatkezelési Tájékoztató X.D.2. (Adsense, Analytics), X.D.3. (WebAUDIT, WebAUDIENCE), X.D.4., X.D.5.

Az Adverticum Zrt. hirdetés-kiszolgáló tevékenysége a Citromail Felhasználók II. pontban meghatározott adatai anonimizált módon (személyhez köthető név és emailcím nélkül) történő felhasználásán és/vagy a targetálásba bevont külső szolgáltató által gyűjtött információkon alapulhat. Az Adverticum felhasználói csoportokon alapuló célzott hirdetésmegjelenítése az adverticum.net domainnel azonosított cookie törlésével és tiltásával megakadályozható.

3.8 Tájékoztató érvényessége
2015. november 23-tól.