Central Digitális Média Kft.

Citromail.hu

EGYEDI ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Jelen Egyedi Adatkezelési Tájékoztató az Adatkezelési Tájékoztató és azzal együtt a Felhasználási feltételek része, azok rendelkezéseivel együttesen értelmezendő, az ott meghatározott fogalmak jelen tájékoztatóban is irányadók. I. Citromail Felhasználói profiladatok 1.1 Kezelt adatok köre A weboldalon történő regisztrációhoz szükséges adatok: azonosító (email cím), vezetéknév, keresztnév, nem, ország, lakcím szerinti település és irányítószám, születési év, egy érdeklődési kör.

A weboldalon történő regisztráció, valamint a profil testreszabása révén kezelt további adatok: alternatív email cím, továbbítási email cím, telefonszám, legmagasabb iskolai végzettség, nyelvismeret, foglalkozási terület, pozíció, ágazat, vásárlási szokás, háztartásban élők egy főre jutó nettó jövedelme, háztartásban élő gyerekek száma, háztartásban lévő autók száma, érdeklődési körök, jelszó emlékeztető.

A CitroMailApp alkalmazás útján történő regisztrációhoz szükséges adatok: azonosító (email cím), vezetéknév, keresztnév, nem, irányítószám.

A CitroMailApp alkalmazás útján történő regisztrációt követően minden korábbiakban említett egyéb adat is megadható a weboldalon keresztüli belépést követően a "Beállítások » Általános beállítások", valamint a "Beállítások » Általános beállítások » Személyes beállításaim módosítása" menüpont alatt. 1.2 Adatkezelés célja Citromail Szolgáltatás üzemeltetése: Adatkezelési Tájékoztató III.1.a)-f), h) pont 1.3 Adatkezelés időtartama Az adatkezelés a postafiók aktiválásának hiányában 24 óráig, az utolsó belépéstől számított 90 napig; illetve a regisztráció más módon való megszűnéséig tart.
A "Kéretlen levelek" mappában tárolt levelek száma legfeljebb 100 db lehet, és a beérkezéstől számított 30 napon túl nem tárolódnak. Amennyiben a mappa tartalma akár a darabszámot, akár a 30 napos időkorlátot túllépi, az időben legrégebbi levelek automatikusan törlésre kerülnek. 1.4 Adatkezelési nyilvántartási szám 633-0002 II. Reklám és egyéb marketing célú adatkezelés 2.1 Kezelt adatok köre Vezetéknév, keresztnév, email cím, nem, ország, lakcím szerinti település és irányítószám, születési év, legmagasabb iskolai végzettség, nyelvismeret, foglalkozási terület, pozíció, ágazat, vásárlási szokás, háztartásban élők egy főre jutó nettó jövedelme, háztartásban élő gyerekek száma, háztartásban lévő autók száma, érdeklődési körök. 2.2 Adatkezelés célja Adatkezelési Tájékoztató III. 1. g 2.3 Adatkezelés időtartama Hozzájárulás visszavonásáig. 2.4 Adatkezelési nyilvántartási szám NAIH-78510/2014 III. Egyéb adatkezelési tudnivalók 3.1 Adathelyesbítés A regisztrációs és profil adatok a postafiókba történt belépést követően bármikor módosíthatók.

Az iPhone, iPad, iPodTouch eszközökre telepített CitroMailApp alkalmazásban a "Menü » Személyes" menüpontban kizárólag a Felhasználó nevének módosítására van lehetőség, minden egyéb esetben és adat vonatkozásában a weboldalon keresztüli belépés útján a "Beállítások » Általános beállítások", valamint a "Beállítások » Általános beállítások » Személyes beállításaim módosítása"menüpont alatt van lehetőség az adatok módosítására. 3.2 Adattörlés A regisztráció törlése a felhasználói fiókban a "Beállítások » Általános beállítások » Postafiók törlése" menüpont alatt kezdeményezhető, amely esetben a postafiók és regisztráció automatikusan megszűnik.

A CitroMailApp és a postafiók között engedélyezett és felépített kapcsolat megszüntethető a postafiókba weboldalon keresztüli belépést követően a "Beállítások » Alkalmazások" menüpontban, valamint az alkalmazás készülékről való törlésével.

A reklám tartalmú közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkereséshez adott hozzájárulás a postafiókban a "Beállítások » Általános beállítások" menüpont alatt, vagy a citromail@centralmediacsoport.hu email címen illetve a Central Médiacsoport postai címén vonható vissza. 3.3 Igényérvényesítési cím, ügyfélszolgálat Ügyfélkapu a Kapcsolat menüpontban.

Az ügyfélszolgálat részére küldött panaszok, kérdések és kérések a beküldéstől számított 3 hónap elteltével – a még folyamatban lévő ügyekben keletkezett levelezések kivételével – törlésre kerülnek. 3.4 Adatbiztonság A Citromail rendszere egyirányú titkosított jelszavakat alkalmaz, így a rendszer kizárólag a jelszó helyességének ellenőrzésére alkalmas, de magát a jelszót nem lehet belőle visszaállítani.

CitroMailApp alkalmazása tekintetében az adatok átvitele a Citromail szervere és az alkalmazást futtató készülék között titkosított adatkapcsolat (SSL) használatával történik.

A Central Médiacsoport az Invitel Távközlési Zrt.-nél (1143 Budapest, Ilka u.31. B) telepített, 24 órás őrzéssel védett szerveren tárolja a személyes adatokat. 3.5 Adatfeldolgozók Az informatikai rendszer és az ügyfélszolgálat üzemeltetése körében a Szolgáltató adatfeldolgozóként a Info 2007 Kft.-t (7621 Pécs, Irgalmasok utcája 5.) veszi igénybe.

3.6 Naplózott adatok A Central Médiacsoport hibakereséshez, a visszaélések megakadályozása, a Szolgáltatás teljesítése és működésének ellenőrzése érdekében folyamatosan naplózza és legkésőbb 100 napot követően törli a következő adatokat: IP cím, dátum, időpont, böngésző és operációs rendszer adatai. 3.7 Citroface Facebook alkalmazás Citroface alkalmazás engedélyezése során további adatokhoz való hozzáférést szükséges engedélyezni az alkalmazás működése érdekében. A Central Médiacsoporta Facebook Inc. felé személyes adatokat nem továbbít, de a Felhasználó és a Facebook közötti közvetlen kapcsolódás megteremtése, az alkalmazás működtetése miatt a Central Médiacsoport további – az engedélyezés alkalmával felsorolt – adatokhoz fér hozzá, amelyet azonban egyéb célra nem tárol, kezel. 3.8 Külső webanalitikai és hirdetés-kiszolgálók Adatkezelési Tájékoztató X.D.2. (Adsense, Analytics), X.D.3. (WebAUDIT, WebAUDIENCE), X.D.4., X.D.5.

Az Adverticum Zrt. hirdetés-kiszolgáló tevékenysége a Citromail Felhasználók II. pontban meghatározott adatai anonimizált módon (személyhez köthető név és email cím nélkül) történő felhasználásán és/vagy a targetálásba bevont külső szolgáltató által gyűjtött információkon alapulhat. Az Adverticum felhasználói csoportokon alapuló célzott hirdetésmegjelenítése az adverticum.net domainnel azonosított cookie törlésével és tiltásával megakadályozható. 3.9 Tájékoztató érvényessége 2014. szeptember 26.-tól.
Copyright 1999- Central Médiacsoport. Minden jog fentartva.
Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Webmester | Kapcsolat